IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Brexit без сделка е по-вероятен от всякога

Въпреки твърденията на премиера Джонсън, че иска сделка, той все още няма надеждно решение за ирландската граница

20:05 | 28.08.19 г. 3
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 20:58 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

3
rate up comment 2 rate down comment 2
Valentin13
преди 4 години
смели хора, вярват в себе си, в силата си, в правотата си. и затова ще са победители. на другия полюс са руснаците, без право на избор освен избора на Путин, европейците, без право на избор, освен избора на ордата бюрократи, и турците - че Ердо ще ги обяви за превратаджии и хоп в затвора.как интересно се подреди света!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 10 rate down comment 9
ABBA
преди 4 години
Западът ще трябва да свиква с много "невероятности"."...Китай премина в първия ред, а Русия се справя по-добре в своята стратегия. Макрон каза също, че Франция трябва дълбоко да преосмисли и изгради нови отношения с Русия. -Без Русия е невъзможно да се изгради нова архитектура на доверие и сигурност в Европа, отбеляза той. Европейският континент никога няма да бъде стабилен, никога няма да бъдем в безопасност, ако не стигнем до по-спокойни отношения с Русия и не изясним отношенията си-, каза той.Париж и Москва трябва да направят заедно нещо полезно за света, в противен случай Европа ще продължи да бъде театър на стратегическата борба между САЩ и Русия, добави френският президент.Макрон подчерта, че изтласкването на Москва от европейските страни е голяма грешка. Това може да доведе до влизането на Русия в съюз с Китай, продължи той. И това изобщо не е в интерес на Европа. Всички живеем в един свят и както знаете дори по-добре от мен, международният ред преживява безпрецедентни сътресения. Ако позволите, бих посочил голямо потресение, което без съмнение се наблюдава за първи път в нашата история в почти всички области и има наистина исторически мащаб. На първо място, това са геополитически и стратегически трансформации и преустройства. Определено сме свидетели на края на западната хегемония в света. Свикнали сме с международния ред, който разчита на западната хегемония от 18 век. Тази хегемония очевидно е била френска през 18-ти век благодарение на Просвещението, със сигурност британска през 19-та поради индустриалната революция и, логично, американска поради два световни конфликта, както и поради икономическото и политическото господство на тази власт. Всичко се променя. .."
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 26 rate down comment 4
megiddo
преди 4 години
Историческо британско падение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още